Distance Keeper är en ny och innovativ produkt som förändrar hur vi mäter antal meter på vår lina från utkastplats till fiskeplats. Distance Keeper tar bort besväret med distanspinnar och man kan nu sitta lugnt och bekvämt tillbakalutat och utföra samma jobb, t.o.m. inne i sitt bivvy om man så.  Distance Keeper är en handhållen eller bank stick kompatibel enhet som kan användas samtidigt som du sitter bekvämt i eller innanför ditt bivvy.  En tydlig belyst LCD-skärm gör den enkel att använda även under natten. Enheten är liten, kompakt och lätt och har en unikt utformad öppningsspole för att säkert hålla kvar tacklet utan risk för att skada huvudlinan.

Med instruktioner direkt skärmen är den mycket enkel att använda och har också en minnesfunktion för upp till 3 individuella spön, vilket säkerställer att varje fiskeplats förblir sparad så att du inte glömmer.

Denna produkt är aven mycket bra till att få rätt mängd lina påspolad på varje rulle speciellt när man delar en längre linspole till flera rullar.

- Revolutionerande sätt att klippa din distans
- Enkel att använda med instruktioner på skärmen
- Belyst LCD -skärm för nattfiske
- Kan spara upp till tre individuella spön
- Unik öppningsspole för ditt tackel
- Höger- eller vänsterstyrd
- Fungerar bekvämt från din stol/brolly/bivvy
- Liten, lätt, snabb och enkel att använda
- Automatisk avstängning
- Avtagbart handtag
- Automatiskt avbrottsläge som tillåter användare att upp till 5 minuter  utföra en annan uppgift och sedan fortsätta från där de slutade
- Levereras med en bärbar väska

  • Distance Keeper

    NGT - Distance Keeper

NGT - Distance Keeper

  • 1 099.00kr

  • Exkl moms: 879.20kr