• Rikard Bengtsson - En karpmetares bekännelser & reflektioner
En karpmetares bekännelser & Reflektioner - Upplaga 2 – the director’s cut!
Av och med Rikard Bengtsson samt utvalda gästskribenter.
Grunden till En karpmetares bekännelser & reflektioner är några artiklar Rikard Bengtsson skrev till Svenska Karpklubbens årsböcker för några år sedan, nämligen; Det var en gång, De första ljuva åren samt Tillbaka till Vittsjön. Det var ganska spretiga alster, skrivna i en humoristisk ton där Rikard blickade tillbaka på sitt fiske i Vittsjön och Bälingesjön. Den här boken är skriven i samma anda. Det innebär även att den innehåller en hel del engelska och svengelska fackuttryck och speciella termer oss karpmetare emellan. Kort sagt en bok skriven för karpmetare av en karpmetare.
Upplaga 2 år en sammanslagning av två olika böcker: En karpmetares bekännelser och En karpmetares reflektioner. Alla texter har gåtts igenom och i de flesta fall skrivits om, korrekturfel har rättats till och nytt material – både texter och bilder – har lagts till. Även en rad nya gästskribenter har tillkommit: Derek Stritton, Kristian Nilsson, Inger Svensson, Mattias Berglund, Fredrik Mangotsson och inte minst Curt Folkstedt som var en av dem som först fiskade riktat efter karp i Sverige.

Boken vänder sig i första hand till karpmetare men även andra sportfiskeintresserade personer som befinner sig utanför "karpfiskeklicken" kommer at få ut mycket av boken. Om inte annat får du en bra och behövlig förklaring till varför vi är som vi är – och agerar som vi gör!

Rikard Bengtsson - En karpmetares bekännelser & reflektioner

  • 599.00kr

  • Exkl moms: 565.09kr

Relaterade Produkter

Birger Holmqvist - 1000 NÄTTER – MITT LIV SOM KARPFISKARE

Birger Holmqvist - 1000 NÄTTER – MITT LIV SOM KARPFISKARE

Birger Holmqvist är utan tvekan en av Sveriges mest beresta karpfiskare och..

599.00kr Exkl moms: 565.09kr