NGT Dynamic  BigPit-X9 Carp Reel  är en ny och förbättrad version med ett bättre växelhus än föregångaren. Denna rulle är tillverkad för att prestera på alla nivåer inom karpfisket . Robust, smidig och fullmatad med funktioner är den utformad för att inte svika dig när den behövs som mest.

Dynamic  BigPit-X9-rullen är det perfekta valet för den dedikerade karpfiskaren som söker prestanda, kontroll, tillförlitlighet och hållbarhet men till ett kostnad för alla plånböcker. Den slanka, matt-svarta finishen är minimalistisk och medvetet diskret, medan den inre mekaniken provas, testas och har därefter konstruerats för att klara år av kontinuerlig användning.

Med en vinklad long cast spole, perfekt linuppläggning, 10+1 lager och en kraftfull broms är  Dynamic  BigPit-X9 en enastående allround rulle som erbjuder långa kast, ryckfri gång och en jämn och pålitlig broms. Rotorarmslåset för bygeln gör att det inte finns någon risk att den fäller igen mitt i utkastet. Inbyggt justerbart frikoppling system som slår över till ställd broms på mindre än ett halv varv. Det kraftiga CNC bearbetade aluminiumhandtaget med mjuk gummiknopp ger ett bekvämt och säkert grepp vid invevning.  Rullen levereras med en extra reservspole i grafit.

- 10st kullager
- 1st rullager
- Extra grafitspole ingår
- Worm Shaft Gear för bättre linuppläggning
- Justerbart frikopplings system
- Micro justerbart främre bromssystemet
- Kraftig bygel

Vikt: 825gr
Kapacitet: 430m / 0,40 mm
Utväxling : 4:70:1

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha

NGT - Dynamic BigPit-X9 Carp Reel

  • 599.00kr

  • Exkl moms: 479.20kr