En ny generation av Mivardi gummibåtar med en rad design- och konstruktionsförbättringar. Den avsevärt ökade bredden och den modifierade formen maximerar det inre utrymmet vilket gör de stabilare och bättre att lasta. En helt ny design av de bakre ändarna på pontonerna gör det möjligt att placera årorna längre bak  samtidigt som man lyckats behålla riktningsstabiliteten när man ror.

Den mer upphöjda fören i kombination med en speciell omformad front, en uppblåsbar hårdkompressions köl över hela golvets längd och de ergonomiskt utformade årorna ger utmärkta hydrodynamiska egenskaper och riktningsstabilitet hos båten. Det innebär högre hastighet, enklare kontroll och lägre strömförbrukning när du använder elektrisk trollingmotor. Förstärkt material ökar hållbarheten och punkteringsbeständigheten.

Det uppblåsbara innergolvet med ett dubbelt toppskikt är extremt slitstarkt och dess gröna färg matchar perfekt med båtens färg. De svarta årorna och andra tillbehör matchar båtens helhets design.

- Max effekt: 7,5 kW
- Personer: 3
- Luftkammare: 3
- Golv: High Presure Air-mat
- Vikt: 42.8 kg (utan tillbehör)
- Storlek: 280 x 162cm
- Färg: Mörk grön
- Max belastning: 320 kg

Obs! Denna vara är EJ lagervara. Leveranstid ca 12-14 arbetsdagar från lagd orderdatum om den finns tillgänglig hos leverantör.

Mivardi - M-BOAT 280AWB

  • Tillverkare: Mivardi
  • Artikelnummer: miv-M-MB280AWB
  • Tillgänglighet: Förköp
  • 9 990.00kr

  • Exkl moms: 7 992.00kr