NGT Dynamic 7000 Big Pit Carp Reel är tillverkad för att prestera på alla nivåer inom karpfisket . Robust, smidig och fullmatad med funktioner är den utformad för att inte svika dig när den behövs som mest.

Dynamic 7000-rullen är det perfekta valet för den dedikerade karpfiskaren som söker prestanda, kontroll, tillförlitlighet och hållbarhet men till ett kostnad för alla plånböcker. Den slanka, matt-svarta finishen är minimalistisk och medvetet diskret, medan den inre mekaniken provas, testas och har därefter konstruerats för att klara år av kontinuerlig användning.

Med en vinklad long cast spole, perfekt linuppläggning och kraftfull broms är Dynamic 7000 en enastående allround rulle som erbjuder långa kast och en jämn och ryckfri broms. Rotorarmslåset för bygeln gör att det inte finns någon risk att den fäller igen mitt i utkastet. Inbyggt justerbart frikoppling system som slår över till ställd broms på mindre än ett halv varv. Det kraftiga CNC bearbetade aluminiumhandtaget ger ett bekvämt och säkert grepp vid invevning tack vare de 8 + 1 rostskyddade lagren. Rullen levereras med en extra reservspole.

- 10st kullager
- 1st rullager
- Extra spole ingår
- Worm Shaft Gear för bättre linuppläggning
- Justerbart frikopplings system
- Micro justerbart främre bromssystemet
- Kraftig bygel

Vikt: 603gr
Kapacitet: 300m / 0,35 mm
Utväxling : 4:90:1

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha

NGT - Dynamic 7000 Big Carp Reel

  • 499.00kr

  • Exkl moms: 399.20kr

NYHETSBREV