SWEDISH ANGLERS

Karpfiskebutiken startar samarbete med Swedish Anglers

Det är med spänning och stort nöje som vi under 2018 ingår ett samarbete med Swedish Anglers. Detta genom att vi skänker tävlingspriser som lottas ut till följare av deras Facebookgrupp. Vi kommer även vara huvudsponsor till deras nya spännande karprace som drar igång längre fram (mer info kommer). Utöver det kommer vi bistå Swedish Anglers med olika unika och spännande prylar från Karpfiskebutiken som de testar och skriver recensioner om.

Så följer ni ännu inte Swedish Anglers på Facebook eller deras blogg är det dags nu.

Klicka på loggan för att komma till deras Facebookgrupp!


Så vilka är då Swedish Anglers?

Vi som administrerar Swedish Anglers är Tommi Tomba Meriläinen som driver bloggen Semispecimen och Christian Ottosson som driver bloggen Ensamvargens Fiske. Vi har båda bloggat i flera år och försökt visa upp metet på varsitt håll.

Metet är idag litet och inte särskilt synligt inom svenskt sportfiske och vi båda kände att något måste göras. Så vi bestämde oss för att starta upp ett projekt ihop och få med så många som möjligt på den här resan. Både branschfolk, media, sportfiskeprofiler och såklart alla som metar eller vill börja meta. Detta för att vi vill göra metet synligare inom det Svenska sportfisket och för att få fler att börja meta!

Vi saknade också en plattform dit alla som gillar mete kan gå till för att få information om till exempel nyheter inom branschen, nya artiklar, bloggar och annan intressant och rolig meteinformation. Men man skulle även kunna ställa frågor, skapa intressanta diskussioner, dela foton och videos från sitt egna fiske.
Så vi startade Swedish Anglers – Ett mete community av metare för metare!