Om oss

Karpfiskebutiken är ett enskilt familjeföretag som 2014 började sälja utrustning för karpfiske via internet för att senare även sälja produkter för feederfiske och mete. All vår försäljning sker via webshoppen. Vi utvecklar även egna beten inom karpfisket och har just nu ett brett sortiment med vårt egna KFB Baits med både boilies, pop ups och liquids i sortimentet.

Vi strävar efter att ge våra kunder produkter som ger högsta kvalitet i förhållande till priset. Vi vill att för våra produkter betalar du inte en massa för varumärket utan till största delen för själva produkten. Vi letar också efter att hitta produkter och varumärken som inte finns på svenska marknaden redan.

Just nu har vi ca 3000 olika artiklar i sortimentet och vår strävan är att vara den största och tryggaste leverantören av meteprylar i Sverige med snabba leveranser till bästa pris.


En viktig del i vår affärsidé är att hålla igen på kostnaderna, så blir priset billigare för våra kunder. Detta medför dock ingen kundtjänst via telefon och ingen fysisk butik. Fördelarna ser du däremot här nere:

- Sveriges billigaste karpfiske & metebutik i förhållande till pris/kvalitet.
- Bästa kvalitet/prisförhållande på alla våra produkter.
- Höga lagernivåer.
- Billig frakt, snabba leveranser.

KUNDTJÄNST: Dessvärre har vi ingen 24-timmars kundtjänst och endast kundtjänst via email. Vi svarar och hanterar ärendet så fort vi bara kan. Svarstider och handläggningstider kan dock vara längre än hos större försäljningskedjor. Vi lovar dock att vi gör vårt bästa för att du skall bli nöjd!

Hos oss kastar du inte pengar i sjön i onödan!


Karpfiskebutiken
Norregatan 10
28931 Knislinge
Sweden
---
email: info@karpfiskebutiken.se
Web: www.karpfiskebutiken.se
Juridiskt företagsnamn: KFB Karpfiskebutiken
Org. nr. 740826-XXXX