Crash Ball CX är en fantastisk produkt som kommer förbättra och förändra ditt sätt att spodda.

Den består av två delar som hålls samman genom en kraftig stållina och ett antal magneter. Magneterna är speciellt konstruerade för att tåla alla yttre element, men inte den från påverkan av ett nedslag i vatten. Påfyllning av bete sker mycket enkelt och snabbt. Detta underlättas av magneterna som tillåter omedelbar stängning utan onödigt spill. Crash Ball CX är gjord av ett mycket lätt material (polypropylen förstärkt glasfiber).  Materialet ger den flytkraft, och tillsammans med magneterna underlättar detta vid återhämtandet efter utkast. Dels genom att den flyter men också att den slår ihop sig själv och på så sätt minskar turbulensen i vattnet.

En O-ring ser till att den är 100% läckage fri och detta gör att du kan fylla den helt med vätska, vilket är en stor fördel under vintersessioner eller vid tex. zig rig fiske. Oavsett vind och andra yttre väderförhållanden gör formen på Crash Ball CX att den är extremt stabil och träffsäker och den uppnår ofattbara avstånd i jämförelse med andra "Bait Rockets".

Båda halvor kan fyllas med bete, vilket ger en kapacitet på ca 1/4 liter. Frånvaron av rörliga delar gör den praktiskt taget oförstörbar.
 
Tekniska data:
- Form: Droppformad
- Volym: 0,25 liter
- Nettovikt: 75g
- Material: glasfiberförstärkt polypropylen

Se video jämförelse här: Crash Ball Cx vs. The Spomb

OBS! Vissa kunder har haft problem med att den inte velat lösa ut. För att åtgärda detta så öppna den och vrid och böj lite på de två halvorna så stålmekanismen mjuknar lite. Eller ge det upp till 10 kast så kommer den fungera 100%-igt sen.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha

Advance New Technology - Crash Ball CX

  • 189.00kr
  • 90.00kr

  • Exkl moms: 72.00kr

NYHETSBREV