Tillverkare
Handla efter leverantör:

Pitbull Baits - Boilies 1kg 16/20mm Japanese Cherry

Pitbull Baits - Boilies 1kg 16/20mm Japanese Cherry
Pitbull Baits - Boilies 1kg 16/20mm Japanese Cherry Pitbull Baits - Boilies 1kg 16/20mm Japanese Cherry
Tillverkare: Pitbull Baits
Modellnummer: Pb-bete-japa
Tillgänglighet: I lager
Pris: 59.00kr 44.00kr
Exkl. moms: 35.20kr

Tillgängliga val


* Storlek:

Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista

I dessa boilies har endast ingredienser med högsta kvalitet används (livsmedelsklass) och huvudingrediensen är jordnötsmjöl. Jordnötsmjöl är till skillnad från tex. vetemjöl eller andra vita mjölsorter väldigt kolhydratsnål, ungefär 1/4 del av kolhydraterna, men dess proteinhalt, emellertid, är markant högre...nästan 3ggr så hög. Lägg därtill mjölkpulver, äggalbumin samt finmalet fågelfrö. Dessutom har de flesta av dessa boilies grova partiklar såsom krossad hampa, majs och vete för att få en grövre struktur och på så sätt släppa ut sin arom väldigt snabbt. Många av dessa boilies innehåller även krillmjöl, fiskmjöl LT94 samt mjöl från kräftdjur som extra proteinkälla.

Smak och färgämnen kommer från naturliga livsmedel. Boilien innehåller inga farliga konserveringsämnen, onaturliga tillsatser eller någon form av onaturliga färg/smak/doft förstärkare.

Pitbull Baits boilies löser upp sig relativt snabbt i vattnet tack vare att huvuddelen av boilien består av jordnötsmjöl (2-4 dagar beroende på vattentemp och vattenflöde). På så vis behövs inte lika mycket konserveringsmedel som en boilies bestående av ett extremt hög halt av fiskmjöl. Fiskmjöl och ägg är de 2 stora faktorer i en boilies som påverkar mängden konserveringsmedel.

Boilien har en medium/hård konsistens är lätta att borra, och i vattnet släpper dom ut sin distinkta smak under lång tid. Dessa Boilies packas i lufttäta påsar. Varje påse kommer med sin egen återförslutningsbara remsa för enkel användning och säkerställer dessutom att betena fortfarande är färska varje gång man öppnar påsen. Datummärkta. Förvaras svalt och torrt.

Levereras i förpackning om 1kg.
Smak/doft: Japanese Cherry

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:© Karpfiskebutiken