Tillverkare
Handla efter leverantör:

Massive Baits - Degpasta "Best of Haith's" Robin Orange™

Massive Baits - Degpasta "Best of Haith's" Robin Orange™
Tillverkare: Massive Baits
Modellnummer: mb-deg-robor
Tillgänglighet: I lager
Pris: 85.00kr 25.00kr
Exkl. moms: 20.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista

Denna unika, högkvalitativa degpasta är baserad på äkta Robin-produkter från Haith's. Innehåller höga halter av vitaminer och mineraler. Pastan är sjunkande och används som en attraktor runt boilies eller andra beten. Även till flötmete direkt på kroken fungerar den perfekt. Betet löser upp sig successivt och släpper ifrån sig smaker och aromer under lång tid. TIPS! Baka in ditt krokbete med en rejäl boll av degpasta istället för att använda en PVA-stick.

Dess unika lukt och smak har frestat bokstavligen tusentals karpar sedan 1950-talet. De aktiva ingredienserna i Haith's Robin-produkter är ännu lite av ett mysterium. Vad gör dessa så attraktiva att fiska med? Debatten startade 1950 och har inte avslutat riktigt än! Se upp för alla look-alike som påstår sig vara äkta Robin-produkter från Haith's.

Förpackningstorlek: 300gram


ROBIN RED ® - Detta är en äkta Robin Red ® produkt. Kan användas under alla årstider; den är naturligt frisk och pepprig. I denna variant har även vitlök och jäst räkpasta lagts till.

Smak/lukt: Frisk, pepprig, vitlök med jäst räkpasta .


ROBIN GREEN Detta är en äkta Robin Green produkt. Kan användas under alla årstider; den är naturligt pepprig med jordnära luktande toner. I denna variant har även bläckfisk och starka kryddor lagts till.

Smak/lukt: Natural pepprig, jordnära toner, bläckfisk och starka kryddor .


ROBIN GOLD Detta är en äkta Robin Gold produkt. Den har utformats för att användas hela året runt; den är stark och kryddigt luktade. I denna variant har även Monster Crab och jäst räkpasta lagts till.

Smak/lukt: Stark och kryddig med pepprig undertoner, Monster Crab med jäst räkpasta.


ROBIN ORANGE  Detta är en äkta Robin Orange ™ produkt. Den har utformats för att användas hela året runt. Den är både kryddig och söt i sin smak. I denna variant har även jäst räkpasta lagts till.

Smak/lukt: Lätt kryddig, fruktig och söt med jäst räkpasta.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:© Karpfiskebutiken