Tillverkare
Handla efter leverantör:

Färdiga Leaders & Riggar

Färdiga Leaders & Riggar
Vy: Lista / Rutnät
Visa:
Sortering:
Anaconda - 360 Degree Lead Core Rig "Handknuten"
Denna rigg har en extrem krokningsförmåga. Knuten till en Leadcore, gör att den ligger väl dold mot botten och kroken kan med lätthet rotera 360 grader, därav namnet. Denna rigg förbättrar chansen till en väl krokad fisk..
35.00kr 25.00kr
Exkl. moms: 20.00kr
<
Anaconda - Boilie Rig "Handknuten"
Boilie Rig kan användas i alla vatten och bottenförhållanden. Försedd med en Anti-Tangle sleev vilket gör att risken för trassel vid utkast nästan är helt borta. Boilie Riggen är utrustad med en ring swivel (st..
35.00kr
Exkl. moms: 28.00kr
<
Anaconda - Combi Rig "Handknuten"
Combi Rig är den mest mångsida av alla riggmönster och kan användas i alla vatten och bottenförhållanden. Utrustad med en ring swivel (storlek 8) och en B-988 Power Carp krok. Riggen är knuten med Anaconda..
39.00kr
Exkl. moms: 31.20kr
<
Anaconda - Longshank Sliding Rig  "Handknuten"
Longshank Sliding Rig har utvecklats speciellt för svårfiskade vatten. Betets glideffekt på krokskaftet gör att även den mest försiktiga karp nästan omöjligt kan spotta ut betet igen. The Long Shank A..
39.00kr
Exkl. moms: 31.20kr
<
Anaconda - Ready Leader Rig Camou
Ready Leader Rig inkluderar 1st Inline Bly, 1st Ground Leader och 1 st Quick Change Swivel. Den geniala och innovativa monteringen av Leadcore Leadern gör det omöjligt för blyet att vandra upp på leadcoren efte..
49.00kr
Exkl. moms: 39.20kr
<
Anaconda - Safety Lead Rig Quick Change 2-pack
Denna leadcore leader är utrustad med Anacondas Quick Shange Swivel vilket gör att byte av rigg går på ett ögonblick. Medföljer gör också 2st Anti Tangle Sleeves. Leadcor leadern skall knyts direkt på huvu..
49.00kr
Exkl. moms: 39.20kr
<
Carp Craze - LeadCore Rigg 1-pack
Knuten av 45Ibs LeadCore i 75cm längder. Varje rigg har en färdigsplicad lopp i varje ände. Denna färdig Leadcore rigg finns i tre färger för att passa olika fiskesituationer: - Camo Grön - Silt Svart ..
25.00kr 13.00kr
Exkl. moms: 10.40kr
<
Gardner - CamFlex Leadfree Spliced Leaders
Dessa färdig splicade 100cm långa CamFlex blyfria-leaders är ett bra alternativ till vanliga leadcore material. De är perfekta att användas med ett stort antal blyuppsättningar från helikopter- till running-rigg. ..
59.00kr
Exkl. moms: 47.20kr
<
Gardner - Chod Rig
Chod Riggen har blivit omåttligt populära under de senaste åren, men den kan vara svår att knyta så att den fungerar effektivt. Gardners handknutna riggar har gjorts av yrkesmässiga personer som har finslipat teknik..
29.00kr
Exkl. moms: 23.20kr
<
Gardner - Helicopter/Chod Leadcore Leader
Helicopter Leaders är den perfekta uppsättningen där du vill vara säker på att betespresentaionen alltid är den bästa möjliga. Utformats för fiske i svåra förhållanden. Genom att man placerar blýet längst bak blir d..
25.00kr
Exkl. moms: 20.00kr
<
Gardner - Hinged Stiff Rig
The Hinged Stiff Rig är en av de mest effektiva pop-up riggar som finns. Den är ger den mest konsekventa betespresentationen av "pop-ups" och flytande hookbaits! Denna rigg är smått legendarisk tack v..
29.00kr
Exkl. moms: 23.20kr
<
Gardner - Hook Aligner Rig
Genom att kombinera Gardners mycket effektiva Hook Aligner med deras fantastiska Covert Incizor krokar har du helt enkelt den bästa möjliga riggmekaniken! Hook Aligner och Incizors fungerar perfekt för att riggen skall v..
22.00kr
Exkl. moms: 17.60kr
<
Gardner - Ronnie Rig
Denna fenomenala rigg har efter riggorösa tester visat sin effektivitet gång på gång i kända karpvatten över hela Storbritannien och Europa med förödande resultat! Detta är ett sensationellt effektiv pop up pre..
59.00kr
Exkl. moms: 47.20kr
<
NGT - Looped Liquid Wire Leaders
En innovativ ny leader som är otroligt snabbsjunkande, smidig, mjuk och följer botten mycket nära vilket gör den nästan omöjligt för karpen att upptäcka. Det är också mycket lätt att knyta och upprätthåller näs..
39.00kr
Exkl. moms: 31.20kr
<
Specitec - Boilie Rig X-1
Dessa riggar har en silikonslang på kroken så att betet kan placeras i en optimal position för bästa krokningsförmåga. Ett universellt tillämpat riggmönster som passar många typer av beten som tex. boilies, par..
15.00kr
Exkl. moms: 12.00kr
<
Tandem Baits  - FC Hardcore Leader 2-pack Quick Change
Hardcore Leader är tillverkat av ett supermodert high-tech material som är mycket stark och nötningsbeständig. Kärnan har belagts med en beläggning av polyvi-volfram - denna lösning gör att Hardcore L..
79.00kr
Exkl. moms: 63.20kr
<
Tandem Baits - KD Rig 25Ib
KD riggen är en av de vanligaste och enklaste i sin design av alla riggar, men är ändå väldigt effektiv. Med ett aggressivt krokmönster, håret som kommer ut bredvid kroköglan som man på lämpligt sätt balanserar bete..
29.00kr
Exkl. moms: 23.20kr
<
Tandem Baits - Long Shank Blow Back Rig
Long Shank Blow Back Rig är en av de mest populära och effektiva riggarna. Byggd på ett långskaftat krokmönster och har håret fäst vid en rig ring. Detta gör att betet kan röra sig fritt på krokskaftet, vilket ger e..
29.00kr
Exkl. moms: 23.20kr
<
Tandem Baits - Method & Feeder Rig 25Ib
Detta är en mycket populär och effektiv rigg som används främst för fiske med PVA påsar, korgar och Method Feeders. De är kortare än normalt för att inte trassla sig vid utkast. Det ger en utmärkt presentation av be..
29.00kr
Exkl. moms: 23.20kr
<
TF Gear - Lok Down Leaders
Framtagen i sammarbete med Dave Lane. Mjuk, smidig flätad kärna som lägger sig perfekt med sjöbottens konturer. Detta är den ultimata kamouflagepresentationen. Helt säker och fiskvänlig. Realistiska undervatten..
39.00kr
Lägsta pris från 33.00kr
Exkl. moms: 31.20kr
<
© Karpfiskebutiken