Tillverkare
Handla efter leverantör:

Karpkärror

Karpkärror
Vy: Lista / Rutnät
Visa:
Sortering:
NGT - Dynamic Carp Barrow
En robust, välkonstruerad karpkärra. - Utdrag och inställbar i höjdled bar - Hopfällbara sidostänger  - Löstagbara handtag - Möjlighet att passa köras med 1 eller 2 hjul (kort och lång bar ingår..
1,099.00kr
Exkl. moms: 879.20kr
<
Anaconda - Pick Up Trolley
Denna typen av vagn är mycket bra för att transportera stora mängder utrustning till sin fikseplats! Alla vet att de flesta av dessa vagnar kan vara ännu svårare att transportera på grund av sin egen storlek. Det..
799.00kr
Exkl. moms: 639.20kr
<
Anaconda - Quickstep Truck
En litet transportmått och en snabb uppsättning ger Quickstep sitt namn. Det mest utmärkande med denna kärra är att man fäller upp den precis som en "brassestol" och slipper jobb med att sätta på däck och andra..
1,899.00kr
Exkl. moms: 1,519.20kr
<
Anaconda - Single Trailer
Lätt att använda, perfekt för små och stora transporter när det gäller lastning. Tittar man närmare på ANACONDA Single Trailer några gånger upptäcker man att kärran har en del funktioner som underlättar. Den är..
1,199.00kr
Exkl. moms: 959.20kr
<
Anaconda - Truck 2
Den höga efterfrågan på Anaconda Truck har lett till en vidareutveckling av vagnen. Naturligtvis har den kvar alla de populära funktioner i sin föregångare, såsom inkluderade Trolley Bags (väskor). Truck II har en m..
1,999.00kr
Exkl. moms: 1,599.20kr
<
Cyprinus - Carp Fishing Barrow
Cyprinus Barrow kombinerar balans med dragkraft, stabilitet och flexibilitet. Den har ett justerbar spöhållarstativ för att passa alla storlekar på Rod Holdalls.Lastytan är justerbar i längd- och sidled vilket ..
1,299.00kr
Exkl. moms: 1,039.20kr
<
TF Gear - Hardcore Waterproof Barrow Cover
TFGear Hardcore Waterproof Barrow Cover är det perfekta sättet att hålla allt på din karpkärra torrt vid regn. En universell passform ocg fästanordning innebär att den kan användas på i stort sett alla kärror och ger dig..
179.00kr
Exkl. moms: 143.20kr
<
TF Gear - Juggernaut Barrow
Kämpar för att få din packning ner till vattnet? Trött på att din karpkärra fastnar på rötter och tippar över vid ojämnheter? TFGear Juggernaut är kärran med muskler nog för att säkert transportera all din värdef..
1,749.00kr
Exkl. moms: 1,399.20kr
<
TF Gear - Juggernaut Under Barrow Bag
Ger dig ännu mer bärkapacitet till din Juggernaut karpkärra. Ger extra förvaring under huvuddelen av din kärra vilket maximerar lagringsutrymmet samt ger en perfekt balans till din kärra. - Fäst enkelt ..
399.00kr
Exkl. moms: 319.20kr
<
© Karpfiskebutiken