Tillverkare
Handla efter leverantör:

Bivvy Bord

Bivvy Bord
Vy: Lista / Rutnät
Visa:
Sortering:
Anaconda - Adjustable Dinner Table
Vid detta justerbara köksbordet kan en måltid inmundigas med största bekvämlighet. Bordet är också perfekt pga av sin storlek att förbereda och göra riggar vid m.m.. Alla fyra benen är justerbara och ..
679.00kr
Exkl. moms: 543.20kr
<
Anaconda - Bivvy Table I
Detta Bivvy bord kommer att hjälpa dig att skapa ordning i ditt tält. En vackert, praktiskt portabelt bord för dina fisketillbehör. Bordet övertygar med sin låga vikt och stabilitet. Hopfällbara ben. - Vikt:..
149.00kr
Exkl. moms: 119.20kr
<
Anaconda - Bivvy Table II
Detta Bivvy bord kommer att hjälpa dig att skapa ordning i ditt tält. En vackert, praktiskt portabelt bord för dina fisketillbehör. Bordet övertygar med sin låga vikt och stabilitet. Hopfällbara höjd -och sänkb..
249.00kr
Exkl. moms: 199.20kr
<
Anaconda - Gourmet Panel II Table
Äntligen är det här igen! På grund av den enorma efterfrågan har Anaconda Carp återigen tagit med detta "Bivvytable" i sitt sortiment. Bekvämlighetsgraden och stabilitet har bevarats och lika perfekt som det är..
799.00kr
Exkl. moms: 639.20kr
<
Anaconda - Illuminated Bivvy Table
Den nya Illuminated Bivvy Table är förutom ett vanligt bivvybord dessutom försedd med ett dimbart inbyggt ljus vilket ger dig en fördel på natten om du behöver knyta riggar m.m. Alla vet om nackdel med en pannlampa tänd ..
599.00kr
Exkl. moms: 479.20kr
Baserat på 1 recensioner.
<
NGT - Bivvy Table
En grönt aluminium bivvy -betesbord med justerbara ben. Robust konstruktion med 1,5 mm aluminiumpanel, fyra 20mm oberoende justerbara ben av aluminiumrör ben och gummifötter för att förhindra bordet glider. Lätt att..
199.00kr
Exkl. moms: 159.20kr
<
NGT - Giant Dynamic Bivvy Table
Detta är den kungen av Bivvybord. Med en stor yta och fem sektionsindelningar, erbjuder detta jättebord fiskaren utrymme möjligheter andra bord inte kommer i närheten av. - Helt i metall (aluminium) - Fyra ..
449.00kr
Exkl. moms: 359.20kr
<
Tandem Baits - Invaider Bivvy Table Alu
Ett solid bord av aluminium med justerbara ben. Bordet är mycket stabilt och man kan låsa benen i önskad position. Bordsskivan är tillverkad i grön pulverlackad aluminium. Finns i två storlekar. ..
379.00kr
Exkl. moms: 303.20kr
<
TF Gear - Bivvy Table
Ett mycket fint bord i pulverlackad alumium. Det perfekta sättet att säkerställa alla dina väsentligheter är nära hands, lätta att hitta och i säkert förvar. - Justerbara ben - Fälls ihop helt platt för enkel lagring..
199.00kr
Exkl. moms: 159.20kr
<
TF Gear - Deluxe Bivvy Table
Detta stora bivvybord är uppdelad i flera sektioner där den stora delen rymmer alla tackeltillbehör medan den lilla delade ytan är idealisk för beten, telefoner och muggar etc. Den höga kanten skyddar även grejor fr..
329.00kr
Exkl. moms: 263.20kr
<
Anaconda - Chair Butler
Alla redskap tillhands utan att behöva resa sig upp! Anaconda Chair Butler kan fästas med hälp av spännmekanismen på nästan alla stolar, bord m.m. - Material: Aluminium - Mått: 40 x 18 cm - Vikt: 0,4..
249.00kr
Exkl. moms: 199.20kr
<
© Karpfiskebutiken