Tillverkare
Handla efter leverantör:

Tafsmaterial & Leadcore

Tafsmaterial & Leadcore
Vy: Lista / Rutnät
Visa:
Sortering:
G-Force - Blackout Hooklink
Blackout är den första av G-Force tafsmaterial att komma ut på marknaden och representerar en ny generation. Den är matt svart, icke reflekterande och vävd av ultrafina trådar av Dyneema. Blackout har en låg diamete..
179.00kr
Exkl. moms: 143.20kr
Baserat på 1 recensioner.
<
Anaconda - Camou Leadcore 45Ib
Det speciella kamouflaget är utvecklat till de vanligast förekommande sjöbottnarna. På grund av de låga töjningsvärden ändrar inte denna Leadcore sina egenskaper utan behåller sådeles sin egen vikt under hela dess livslä..
99.00kr
Exkl. moms: 79.20kr
<
Anaconda - Gentle Link
The Gentle Link är ett tafsmaterial med en mycket komplex sammanflätning. Den är supermjuk, har en oerhörd nötningsbeständighet och är utmärkt att arbeta med. Det speciella kamouflaget gör Gentle link till ett ..
79.00kr
Exkl. moms: 63.20kr
<
Anaconda - Hippie Leadcore 45Ib
Revolutionerande sjögräs-kamouflage! Dessutom en ytterligare utveckling av Camou Leadcore med ett unikt osynligt hölje över blykärnan. I toppen av de enskilda fiberna samlas det små små luftbubbl..
139.00kr
Exkl. moms: 111.20kr
<
Anaconda - Mono Core
Ett snabbt sjunkande riggmaterial som består av två delar, en styv fluorcarbonlina som dess inre kärna, insvept i en ren flätad Dyneema braid. Mycket varierande tillämpning. För det första är den perfekt att använda t..
89.00kr
Exkl. moms: 71.20kr
<
Carp Craze - LeadCore Bulk Spool 20m 45Ibs
För alla LeadCore älskare därute finns nu Carp Craze egen LeadCore i 20 metersrullar till rätt pris. Denna LeadCore sjunker mycket snabbt men är ändå otroligt följsam.Splicingnål ingår. Brottstyrka: 45Ibs F..
119.00kr 60.00kr
Exkl. moms: 48.00kr
<
Gardner - CamFlex Leadfree
CamFlex Leadfree är som namnet antyder, ett leader-material fritt från blykärna men ändå med utmärkta sjunkande egenskaper. Camflec har vävts med 100% tunga PTFE-fibrer, så den har högsta möjliga vikt för ett icke-b..
119.00kr
Exkl. moms: 95.20kr
<
Gardner - Invisi-Link
Invisi-Link är en otroligt mångsidig 100% PVDF Fluorocarbon tafs- och bom material som är snabbt sjunkande, extremt stark och ännu viktigare...nästan osynlig under vatten. Detta material är idealiskt lämpad för en mä..
119.00kr
Exkl. moms: 95.20kr
<
Gardner - Trip Wire
Om du letar efter superstyvt högminnes-monofilament för användning till Hinged Stiff riggar, Chod riggar, Clones och även Combi-riggar så är Trip Wire är det perfekta materialet! Inte bara erbjuder materiale..
49.00kr
Exkl. moms: 39.20kr
<
Gardner - Ultra Stiff Skin 25lb Silt
Gardner har nu kommit med ett styvt tafsmaterial idealisk för situationer där du fiskar över jämna och rena bottnar. Styvheten gör också att den fungerar som en bom under utkast och minskar därmed risken för&nb..
169.00kr
Exkl. moms: 135.20kr
<
Tandem Baits - Gravity Silk 25Ib
Gravity Silk är avsedd för ett syfte - att fullständigt smälta in i omgivningen. Extremt stark och hållbar och sjunker som en sten. Materialet är mycket mjukt och följsamt och följer bottens konturer perfekt. Detta tills..
99.00kr
Exkl. moms: 79.20kr
<
Tandem Baits - Gravity Silk 25Ib Stripper
Gravity Silk Stripper är avsedd för att klara tuffa uppgifter med utmärkt nötningsbeständighet. Den sjunker som en sten till botten och smälter perfekt in i omgivningen. Gravity Silk Stripper tillverkas he..
109.00kr
Exkl. moms: 87.20kr
<
Tandem Baits - Hybraid Complex 30Ib/20m
Hybraid Complex är ett otrolig starkt och nötningsbeständigt tafsmaterial avsedd för ett syfte - att överleva där allt annat misslyckas. Tillverkad av de starkaste fibrerna i världen HMPE Dyneema ®. Åtta hållbara&nb..
99.00kr
Exkl. moms: 79.20kr
<
Tandem Baits - Limpit Leadcore 45Ib/10m
Limpit Leadcore är en tung och mjuk leadcore som omedelbart sjunker till botten och formar sig efter de bottenförhållanden som råder på plats. Detta ger ett bättre camofluage då den ligger som klistrad längs med&nbs..
99.00kr
Exkl. moms: 79.20kr
<
© Karpfiskebutiken